Ciorba din capatana de crap

de mamaieelena in Ciorbe, 4 Mai 2012 | 9153 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana de crap
  • laptii si coada de la crap
  • 1 morcov mic
  • 1 lingura cu telina taiata cuburi
  • 1/2 ardei gras verde
  • 2 rosii taiate cuburi
  • leustean verde congelat
  • 300 ml bors
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ciorba din capatana de crap:

Se pune intr-o oala de 2 litri apa doar pe jumatata plina , se curata si se spala legumele, apoi se toaca cuburi cu cutitul. Cand clocoteste apa se pun legumele la fiert si cu putina sare. Fierte fiind se poate adauga capatana si laptii de la peste lasand inca 15 minute la fiert. Acum se pun rosiile taiate cuburi si cand acestea sunt fierte se poate pune si borsul. Inainte de a opri focul se pune leusteanul si se drege de sare.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Ciorba din capatana de crap" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Ciorba de peste